Ügyfélfogadás
H08:00 - 16:00
K08:00 - 16:00
Sze08:00 - 18:00
Cs08:00 - 16:00
P08:00 - 16:00
SZMSLE MSZ iroda
(Kimle, Vízpart u. 6.)
Előzetes bejelentkezés telefonon.

Köszöntő

Tisztelt Honlaplátogatóink, Tisztelt Ügyfeleink és Projektgazdák,

 

Köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy ellátogattak a Szigetköz - Mosoni-sík LEADER Egyesület honlapjára.

"Rólunk" menü "Településeink" almenüjében megismerhetik azt a 35 települést, mely e páratlan természeti szépségekkel felruházott 3 tájegység találkozásánál helyezkedik el és éli változatos mindennapjait. Ismerjék meg közelebbről Önök is e térséget, ugyanakkor látogassanak el hozzánk személyesen is. Itt olvashatnak Helyi Közösségünk alakulásának, egyesületünk létrejöttének körülményeiről és fontosabb állomásairól is. Itt találják meg telefonos, e-mail elérhetőségeinket.

Ha biztosra mennének és szeretnék, hogy ügyeiket soron kívül, várakozási idő nélkül intézzük, az "Időpontfoglalás" menüben felajánlott időpontok közül válasszák az Önök számára kedvezőt és foglalják le.

Mi azon leszünk, hogy az Önök "hír éhségét" maximális mértékben kiszolgáljuk, ehhez azonban a segítségükre is számítunk. "Híreink" között megtalálják majd a friss bejegyzéseket és aktuális, sokakat érintő információkat. Kérem, írják meg a "Kapcsolat" menüpontban vagy e-mail címeinkre, mely témákról olvasnának szívesen és mi igyekszünk ezeket is megjelentetni portálunkon.

Látogassanak el gyakran az "Eseménynaptár" menübe is, hiszen itt kaphatnak rendezvényeikről, tájékoztató fórumainkról bővebb információkat.

Helyi Vidékfejlesztési Stratégiánkat, annak megvalósítási lépéseit a "Stratégiánk" menüpontban ismerhetik meg és követhetik nyomon.

A "Dokumentumtár"-ban megtalálják a kérelem / pályázat benyújtásával kapcsolatos nyomtatványokat és információkat.

Ígyekszünk képekben is megmutatni működésünk, fejlődésünk mindennapi történéseit. Ha a "Fotógalériák" menüben szörfölnek, láthatják majd. Ugyanitt nézhetik meg a Szigetköz és Mosoni-sík tájegyeségeiről készült képeket, a későbbiek során pedig bemutatjuk a megvalósult fejlesztéseket és eredményeinkről is beszámolunk.

Egy gyönyörű hölgy vagy sármos úr társaságában üljenek ki a "Médiaterasz"-ra, élvezzék a tavaszi napsugarakat, olvassák el egy forró kávé vagy tea mellett azokat az információkat, melyeket az írott illetve elektronikus sajtó közöl rólunk.

Szóljanak hozzá fórumtémáinkhoz, javasoljanak újakat, vagy írják meg gondolataikat, véleményüket a vendégkönyvbe.

A "Linktárban" néhány olyan honlapot találhatnak, melyek információi fontosak lehetnek a vidékfejlesztés terén.

A "Zenepavilon"-ban hallgathatják meg kedvenc számai(n)kat, a kínálatot fokozatosan bővítjük, remélem, minden kororsztály megtalálja izlésének megfelelő dallamokat.

Kérdéseiket tegyék fel bátran, mi igyekszünk azokat megválaszolni. Azon kérdésekre adott válaszok, melyek megitésésünk szerint sokakat érdekel(het)nek vagy érint(het)nek, megjelennek majd a "GY.I.K", Gyakran Ismételt Kérdések menüben is.

Jó böngészést és eredményes információszerzést kívánok.

 

 


FVM.hu
2009 © szms.hu - Minden jog fenntartva. | Design & code by Webix